Schadeherstel personenauto’s & bedrijfswagens

Harms Autoschades is specialist in schadeherstel van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Van kleine deukjes uitdeuken zonder spuiten tot herstel van grote schades inclusief vervanging van carrosseriedelen: wij herstellen elke schade perfect, maken het plaatwerk strak en spuiten het in elke gewenste kleur. 

WAAROM KIES JE VOOR HARMS AUTOSCHADES?

  • Gratis haal- en brengservice
  • Schade-opname op elke gewenste locatie
  • Gratis vervangend vervoer
  • Heldere uitleg over reparatie
  • Wij regelen alles met de verzekering
  • Harms ontzorgt!
Heb je nog een vraag?

Onze schade-expert komt bij je langs, neemt de schade op en regelt alles met je verzekeraar

SCHADE OPNEMEN

Het opnemen van de schade doen wij ook op locatie. We komen bij je langs, thuis of op je werk. Onze schade-expert komt op het afgesproken moment bij je langs, neemt de schade op en regelt alles met je verzekeraar. Je kunt er ook voor kiezen om voor opname van de schade met je auto langs te komen bij ons bedrijf in Hoogezand. Voor een juiste schade-opname zijn wij het volgende nodig: de groene kaart, kentekenbewijs en de auto!

SCHADEHERSTEL

Op het afgesproken moment breng je de auto met schade bij ons. Desgewenst staat er gratis vervangend vervoer voor je klaar. Ook kun je kiezen voor onze gratis haal- en brengservice. Wij herstellen de schade volgens fabrieksnormen, je krijgt daarop 4 jaar FOCWA-garantie. Daarbij voldoen we aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. 

Direct contact opnemen

aangesloten bij de FOCWA 

AUTOSPUITEN

Voor het spuiten van auto’s beschikken wij over twee ruime spuitcabines. Ook hebben wij geïnvesteerd in geavanceerde apparatuur waarmee wij de lak op exact de juiste kleur kunnen mengen. 

KWALITEIT

Als garantie voor kwaliteit zijn wij aangesloten bij de FOCWA. Hierdoor kan je er van uitgaan dat jouw auto volgens fabrieksspecificaties hersteld wordt. Jouw auto net zo veilig de weg op als voorheen! Als garantie voor duurzaam schadeherstel beschikken wij over de certificering Groen Gedaan.

Vrijblijvend contact opnemen