Schadeherstel personenauto’s en bedrijfswagens

Harms Autoschades is specialist in schadeherstel van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s. Van kleine deukjes uitdeuken zonder spuiten tot herstel van grote schades inclusief vervanging van carrosseriedelen. Wat voor schade u ook heeft bij ons wordt de auto weer strak en glanzend! 

Schade? Meld het direct!

Onze schade-expert komt bij je langs, neemt de schade op en regelt alles met jouw verzekeraar

Schade opnemen

Het opnemen van de schade doen wij  bij ons bedrijf in Hoogezand. Voor een juiste schade-opname zijn wij het volgende nodig: de groene kaart, kentekenbewijs en de auto! Je kunt er ook voor kiezen om de opname van de schade  op locatie te laten doen. We komen bij je langs, thuis of op je werk. Onze schade-expert komt op het afgesproken moment bij je langs, neemt de schade op en regelt alles met je verzekeraar. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Schadeherstel

Op het afgesproken moment breng je de auto met schade bij ons. Desgewenst staat er vervangend vervoer voor je klaar. Ook is er de mogelijkheid om van een haal- en brengservice gebruik te maken. Wij herstellen de schade volgens fabrieksnormen, je krijgt daarop 4 jaar BOVAG-garantie. Daarbij voldoen we aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. 

Contact opnemen

Waarom kies je voor Harms autoschades?

  • Haal - en brengservice mogelijk
  • Vervangend vervoer bij reparatie
  • Schade-opname op locatie mogelijk
  • Heldere uitleg over reparatie
  • Wij regelen alles met de verzekering
  • Harms ontzorgt!

Autospuiten

Voor het spuiten van auto’s beschikken wij over twee ruime spuitcabines. Ook hebben wij geïnvesteerd in geavanceerde apparatuur waarmee wij de lak op exact de juiste kleur kunnen mengen. 

Contact opnemen

Kwaliteit

Als garantie voor kwaliteit zijn wij aangesloten bij de BOVAG. Hierdoor kan je er van uitgaan dat jouw auto volgens fabrieksspecificaties hersteld wordt. Jouw auto net zo veilig de weg op als voorheen! Als garantie voor duurzaam schadeherstel beschikken wij over de certificering Groen Gedaan.