Industrieel spuitwerk
autospuiterij
beletteren vrachtwagen

De autospuiterij van Harms Autoschades

Het overspuiten van een tractor of kraan, het hele wagenpark van uw bedrijf voorzien van een nieuwe kleur of het beletteren van vrachtwagens? In onze autospuiterij gaan we net dat stapje verder om ervoor te zorgen dat uw wagens er weer uitzien om door een ringetje te halen. 

Industrieel spuitwerk

Naast het professioneel en vakkundig herstellen van personen- en bedrijfswagens heeft Harms Autoschades zich verder toegespitst op het spuiten van industriële producten. Onze autospuiterij beschikt over de apparatuur, ruimte en kennis om vrachtwagens, trailers, trucks, kranen en tractoren netjes te spuiten. Of het nu om een hout, metaal of kunststof gaat, wij kunnen alle materialen voorzien van een coating in elke gewenste kleur.  

Fleetmarking en belettering

Trailers en trucks zijn vaak het visitekaartje van een bedrijf. Het beletteren van onder meer vrachtwagens, kranen en tractoren, laat u over aan de mensen van Harms Autoschades. In overleg met reclamebureaus of ontwerpstudio’s leveren we schitterende reclameobjecten af.

 

Ook de gehele omzetting van een company fleet voeren wij uit. Zo pakten we eerder in 1 week de hele vloot van het kadaster aan. Ook hebben we 28 auto’s voor de TBI-groep gespoten in onze autospuiterij. Dit vergde een gedegen voorbereiding, coördinatie en extra inzet van ons personeel. Dit soort prestigeprojecten voeren wij zonder problemen uit, het is immers dé kans om ons visitekaartje nogmaals af te geven.